Magunkról

A webshopot a Beccii Hungary Cipőgyártó és Kereskedelmi Kft. üzemelteti az Enquist szakértői csapat támogatásával.

Áraink és költségeink alacsonyan tartása érdekében kérjük elsődleges kommunikációs módként a emailes megkeresést használja és a következő email címre írjon: info@enquist.hu
Mielőtt írna, kérjük olvassa el a Gyakran Ismétel Kérdések (GyIK) menüpont tartalmát és az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) is.
Az emailekre igyekszünk legkésőbb a következő munkanapon válaszolni.

Egy kis „történelem” azoknak, akik nem ismerik az Enquist cipő történetét:

Még 2002-ben egy érdi gyógytornász és férje úgy döntött, hogy a nem éppen olcsó MBT cipőket behozza magyarországi forgalmazásra. A több éves sikeres munka közben rengeteg tapasztalatot szereztek, és rájöttek, hogy az általuk felépített, akkor még egy szereplős gördülőtalpas lábbeli piac minden igényét az MBT nem elégíti ki. A folyamatosan végzett mérések és a vásárlói igények azt mutatták, hogy egy olyan talpszerkezetre lenne szükség, amely nem csak instabil, mint az MBT, hanem megakadályozza a bokák befelé dőlését is, ezért nem kell benne a járást újra tanulni és mellékhatások nélkül óvja meg a mozgatórendszert a civilizációs környezet ártalmaitól.
Tapasztalataikat megosztották az MBT akkori vezetőségével, de a profitorientált gyártót a dolog szakmai oldala nem érdekelte.
Ezzel a tapasztalattal akkor egyedül ők rendelkeztek, és ez az általuk végzett több, mint 4000 talpvizsgálattal együtt megalapozta azt az elhatározásukat, hogy hozzáfogjanak egy nagyobb tudású, tökéletesebb talpszerkezet kifejlesztéséhez. Ezeket először gyerek méretekben Softy, majd felnőtt méretekben Enquist márkanéven forgalmazták. Gyerek méretben a mai napig csak az Enquist gyárt aktív cipőt, ami nagy jelentőségű a korai prevencióban.
A Közép-Európa legkiválóbb biomechanikus szakembereinek bevonásával, több ezer szakértői óra során kifejlesztett lábbelik gyorsan kinőtték gyermek betegségeiket és néhány év alatt több mint 50.000 pár talált gazdára (egy részük Ausztriában és Németországban). Ezután egy váratlan esemény az Enquist hódító útjába állt, de a helyzet rendeződése után most elérkezettnek tartottuk az időt, hogy újra forgalmazzuk ezt a kiváló lábbelit.
Emellett már folyik egy új talpszerkezetű cipő kifejlesztése, amely az Enquist talpszerkezet tökéletesített verziója lesz, és mivel ezt már szélesebb lábra és nagy méretekben is gyártanánk, ezért deformált lábúak és cukorbetegek is hordhatják majd, de jelenleg még túl korai lenne arról nyilatkoznunk, hogy mikor kerül gyártásba. Reméljük, mihamarabb.

Az Enquist team tagjai:
     Dr. Veresegyházy Róbert – Beccii Kft. ügyvezető
     Dr. Posgay István – pénzügyi tanácsadó
     Árva Milán – marketing-kommunikációs tanácsadó
     Karsch Beáta – a fejlesztés tudományos szakértője
     Solymosi László – fejlesztés vezető
     Soós László – termelékenységi- és minőségügyi tanácsadó